Fitness

Ukoliko želite da regulišete svoju telesnu težinu, dobijete mišićnu masu i oblikujete Vaše telo, na pravom ste mestu, u LIFE ACTIVEFITNESS. Na Vama je samo da izaberete jedan od treninga koji Vam najviše odgovara ili da poslušate savete naših trenera koji će Vas uputiti na koji način da postignete najbolje rezultate vodeći računa o svom zdravlju. Možete birati između kardio, funkcionalnog, personalnogili treninga snage.

Ako je Vaš izbor redovni kardio trening, poput trčanja na traci, vožnje stacionarnog bicikla, stepera ili nekog drugog kardio trenažera u stabilnom tempu trajanja od 20 do 90 minuta, potrošićete veliki broj kalorija, a time uticati na poboljšanje kondicije, izdržljivosti kao i smanjenja nivoa masnoća u organizmu.

Naši kardio mašine su najnoviji kardio trenažeri najvećeg proizvođača opreme za vežbanje, američke firme PRECOR. Oni Vam nude najbolje mogućnosti vežbanja. Vaše je samo da odaberete jedan od čak 32 predefinisanih kardio programa ili da dozvolite našim trenerima da naprave program samo za Vas. Možete jednostavno postaviti svoj cilj, prostim prinošenjem Vaše LIFE ACTIVE narukvice ulogovati se na trenažer, a uz pomoć Vašeg ličnog PREVA asistenta pristupiti svim Vašim treninzima korišćenjem smartphone aplikacije ili računara. A dok trenirate, uživajte gledajući TV programe ili surfujući internetom na konzolama naših kardio trenažera.

Osim kardio programa ne smete zanemariti ni treninge snage. Zbog toga Vam LIFE ACTIVE nudi najveći izbor strength opreme iz PRECOR DISCOVERY linije, kao i slobodnih težina.